I Täby hjälper vi till med ert bokslut

Vem på ert företag har hand om ert bokslut?

Alla företag har en skyldighet att göra ett bokslut varje år för att ha en översikt på företagets ekonomiska situation. Vissa företag sköter själva sina bokslut och vissa företag anställer andra företag som kan hjälpa dem. Man gör bokslut för att sammanställa företagets ekonomiska situation och hur det har gått under året.

Vi har hjälpt över 40 företag i Täby med deras bokslut. Vårt företag har 68 anställda på vårt huvudkontor och 20 anställda på vårt mindre kontor i luleå. Vårt föetag har funnits i 7 år och vår verksamhetsansvarig har varit i branchen i 19 år i sommar.

Vi vet att vissa redovisningsbyråer tar väldigt mycket betalt för deras tjänster som bokslut, vi ligger i medelsnitt av olika redovisningsbyråer. Vi vill alltid veta våra kunders behov och kan komma överrens om hur ni vill att vi ska hjälpa er och hur ni vill att vi lägger upp ert bokslut.

I Täby finns vi och vi väntar på att ni ska kontakta oss så vi kan göra ert bokslut bättre detta året.

Hör av er så hörs vi snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *