Packtejp vid försäljning

packtejpPacktejp är en bredare, starkare tejp som är riktigt bra när man ska packa varor och vill försluta lådan på ett säkert vis. Till exempel om man säljer saker på nätet och vill skicka sina varor säkert. Då kan packtejp vara en bra idé. Speciellt när man kan köpa packtejp som har tryck – vilket gör att man lätt kan trycka sitt företagsnamn eller företagets logga på paketets packtejp.

Packtejp sitter bra och brukar skydda ifrån att lådan öppnar sig. Ändå kan det vara bra att såklart ha extra skydd ifall det är en ömtålig produkt man ska skicka. För ett företag kan packtejp med tryck vara riktigt bra reklam också, då det syns utanpå paketet varifrån varorna kommer ifrån.

Även som privatperson om man säljer saker på säljsidor, och behöver skicka det, kan packtejp vara riktigt bra att ha. Packtejp går ju att använda till flera andra saker också, än bara vid försäljning, och att ha det hemma kan vara användbart.

För det mesta är packtejp i en brun, neutral färg som matchar lådans kartongfärg, vilket många säkert har stött på någon gång när de fått hem ett paket. Det fungerar ju också, sålänge den packtejp man använder är hållbar.