Lamineringsmaskin – en dyr historia

lamineringsmaskinDitt bästa eller värsta köp i ditt liv kommer vara en lamineringsmaskin. Det värsta för att du kommer bränna en massa pengar på de plastfickor som behövs för att kunna plasta in dina dokument. Dessa är inte så billiga och man kan oftast bara använda ett dokument till varje ficka. Det beror ju i och för sig på hur stor lamineringsmaskin du köper. Det finns de som inte tar större dokument än ett vanligt fotografi, dessa är ju ganska frustrerande då man inte kan plasta in A4 papper, så det kan vara en bra idé att investera i en lite större lamineringsmaskin, men då kommer andra problem. Har du en stor lamineringsmaskin så är även plastfickorna till den samma storlek, vilket gör att när du ska ta hand om mindre dokument så blir det mycket spill, och en ficka som har blivit klippt i kan vara svår att återanvända. Så, det är en del problem med en lamineringsmaskin. Det är viktigt att välja rätt lamineringsmaskin för just dina och din familjs behov. Vad ska ni använda den till? Hur ofta ska ni använda den? Är ni osäkra är det bäst att fråga ett proffs i en butik.