Företagshälsovård kring Stockholm

företagshälsovård stockholmEnligt arbetsmiljölagen är arbetsgivare skyldiga att ge sina anställda den företagshälsovård Stockholm som krävs för respektive yrke, det är därför viktigt att du kollar upp detta innan du väljer att starta upp ett företag. Är du själv sugen på att starta upp ett företag i Stockholm, kanske har du redan ett eller så vet du någon annan i din närhet som vill? Då bör ni tänka över detta först. Alla företag ska kunna ge sina anställda en bra företagshälsovård med regelbundna vårdkontroller. Företagshälsovård innebär kort och gott att man anställer folk som förser både arbetsgivare och anställda med medicinska, ergonomiska och tekniska råd. Med andra ord så är det lite som skolhälsan i skolan men för företag istället. En anställd ska exempelvis kunna få hjälp att komma tillbaka till sitt arbete efter att ha varit sjuk en längre tid och arbetet ska anpassas efter dennes förutsättningar. Så om du har planer på att starta upp ett företag i Stockholmeller kanske redan har ett så är det bra att se över det här med företagshälsovård för att du ska kunna garantera dina anställda en så bra, trygg och säker arbetsmiljö som det bara är möjligt, detta oavsett om du startar upp i Stockholm eller annan del utav Sverige.